Mary Poppins se konečně vrací

Filmy Knihy Novinky

Už před dvěma lety jsme vás informovali o tom, že se dočkáme pokračování oblíbené Mary Poppins. Ukázali jsme vám první fotku z natáčení, i fotky další. A teď tu máme i první lákačku.

Mary Poppins se vrací (v originále Mary Poppins Returns) se odehrává ve 30. letech během období hospodářské krize v Londýně. Michael (Ben Whishaw) a Jane (Emily Mortimer) už jsou dospělí. Michael se svými třemi dětmi a služebnou Ellen (Julie Walters) stále žije v Třešňové ulici.

Poté, co Michael utrpí osobní ztrátu, se do životů rodiny Banksových vrátí tajemná chůva Mary Poppins (Emily Blunt) a spolu s veselým pouličním lampářem Jackem (Lin-Manuel Miranda) použije své jedinečné magické schopnosti, aby pomohla rodině znovu objevit radost a údiv, které v jejich životech chybí.

V pokračování Mary Poppins (1964) se objeví také několik nových osobitých a rozmarných postav, včetně výstřední sestřenice Topsy (Meryl Streep). Dick Van Dyke ztvární pana Dawese mladšího, předsedu Věrnostní svěřenecké banky, kterou nyní řídí William Weatherall Wilkins (Colin Firth).  Nový film bude opět čerpat z oblíbené knižní série o Mary Poppins od P. L. Travers. V českých končinách bychom se filmu měli dočkat už 20. prosince.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, TheFandom.net, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge