Sabrina, mladá čarodějnice dostane temnější verzi

Komiksy Novinky Seriály

Jistě si vybavujete komediální seriál z devadesátek jménem Sabrina, mladá čarodějnice se skvělou Melissou Joan Hart v hlavní roli. Jestli ne, tak jste o hodně přišli, protože otravný Salem byl snad nejlepší ze všech.

O rebootu oblíbeného seriálu se mluvilo už od roku 2012, nakonec se vše začalo více hýbat až loňský rok. Tehdy to vypadalo, že se seriál objeví na televizní stanici The CW, pak se ovšem přesunul na Netflix. Celkově bylo objednáno 20 hodinových epizod (10 pro sérii), do hlavní role byla obsazena Kiernan Shipka.

Mělo by jít o „spin-off“ Riverdale a vycházet bude z originálního Archie komiksu, The Chilling Adventures of Sabrina. Nepůjde teda o žádnou komedii, ale o hororový thriller plný čarodějnictví a okultismu.

Sabrina se totiž bude učit nejen řemeslu, ale také se bude snažit vyrovnat svou lidskou část s tou magickou, to všechno během chození na Baxter High. A ještě bude samozřejmě bojovat s temnými silami.

Taky vám tak trochu připomíná Buffy, přemožitelku upírů? Že bychom se dočkali dalšího kultovního seriálu, kde bude drsná hrdinka nakopávat zadky záporákům?

Zatím nebylo oznámeno, kdy se seriálu dočkáme, ale natáčení již probíhá. Producent Roberto Aguirre-Sacasa totiž tu a tam sdílí nějaké ukázky ze zákulisí a nedávno ukázal nového Salema:

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, Hypable.com, Twitter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge