Ostravské výstaviště opět ožije knihami

Novinky

Už o tomto víkendu bude ostravské výstaviště Černá louka patřit (nejen) knihám a my budeme opět u toho. 

Od pátku 2. března až do neděle 4. března bude na Černé louce probíhat hned několik veletrhů. Tím nejzajímavějším bude samozřejmě 8. ostravský knižní veletrh, ale za jedno vstupné můžete navštívit také veletrhy Svatba nebo Dovolená a region, Lázeňství.

Největším lákadlem letošního ročníku je rozhodně nakladatelský dům Albatros Media – konečně se tak dočkáte knih nakladatelství Albatros, CooBoo, Egmont, Fragment či Kniha Zlín. Spoustu návštěvníků rozhodně potěší také stánky Nakladatelství Epocha, Euromedia Group (Knižní klub, Ikar, Yoli, Pikola a další), nakladatelství Olympia, Hejkal či Meander a spousta dalších. Chybět nebudou ani ostravské knihovny, muzea ze širokého okolí nebo stolní hry Mindok, které letos slaví už 10. narozeniny. Tématem ročníku je Dětská kniha, ale na své si rozhodně přijdou všichni čtenáři. Celý výstavní katalog najdete zde.

Celé tři dny bude probíhat také doprovodný program, ve kterém se představí například Ivona Březinová, Karin Krajčo Babinská, Michal Viewegh, Jana Richterová, Arnošt Vašíček, Radim Uzel, Barbara Nesvadbová či Tereza Salte aka TerezaInOslo.

Stánek Knižního vesmíru najdete zhruba uprostřed výstavní plochy – jednu stěnu budeme sdílet s Albatrosáky, ale z ostatních stran nás rozhodně nepřehlédnete. Chystáme pro vás takový průřez naším sortimentem, od každého něco. Rozhodně nebudou chybět novinky, které na eshop dorazily minulý týden. V sobotu odpoledne se u nás budete navíc moct setkat se spisovatelkou Martinou Wolfovou – více informací najdete na profilu FB události.

Ve vestibulu výstaviště bude po celý víkend probíhat sbírka dětských knih, které pak udělají radost dětem v ostravských nemocnicích a čekárnách ordinací.

TERMÍN KONÁNÍ:
2. – 4. března 2018
Výstaviště Černá louka Ostrava
pavilon A2

OTEVÍRACÍ DOBA:
2. – 3. března 2018 10:00 – 18:00 hod.
4. března 2018 10:00 – 16:00 hod.

Více informací na www.cerna-louka.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge