Nová Sabrina má už své tety

Komiksy Novinky Seriály

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o rebootu oblíbeného seriálu, který by měl být temnější odnoží oblíbeného Riverdale. K nové Sabrině nám teď přibyly i tety Spellmanovy.

Nemůžete mít příběh Sabriny bez jejích tet, které ji vychovávají a učí čarodějnickému řemeslu. Ačkoliv má být tato verze daleko temnější a hororovější, i tak budou tety Zelda a Hilda hrát v seriálu velkou roli. V původní sitcomové verzi jsme viděli Carline Rhea a Beth Broderick. Zatímco Hilda byla dobrosrdečná a ztřeštěná teta, co Sabrině většinou nechávala volné pole působnosti, aby dělala své vlastní chyby, Zelda byla ta rozumnější a konzervativnější, auorita, která se snažila Sabrinu vést k řádnému studiu svých magických schopností.

V roli Zeldy uvidíme Mirandu Otto, kterou si nejspíš vybavíte jako Eowyn z Pána prstenů. Její Zelda se bude více zajímat o temnou magii, tím pádem k ní povede i Sabrinu. Jako Hildu uvidíme Lucy Davis. Ta se nedávno objevila například ve Wonder Woman. Její Hilda bude stále ta veselejší ze dvou sester a taky odbornice na lektvary. Dále v seriálu uvidíme Jaz Sinclair jako Sabrininu spolužačku Rosalindu Walker, Chance Perdomo jako Sabrinina bratrance Ambrose a Michelle Gomez jako záporačku Madam Satan, která na sebe vezme podobu Sabrininy oblíbené učitelky Mary Wardell.

První série bychom se měli na Netflixu dočkat buď koncem tohoto roku nebo počátkem roku 2019. První série by měla mít 10 dílů a vypadá to, že se spíš objeví na podzim, protože během té doby by měla mít premiéru také třetí sezóna Riverdale.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheHollywoodReporter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge