Hulu přichází s adaptací The Looming Tower

Knihy Novinky Seriály

Hulu už s adaptací Příběhu služebnice ukázalo, že si z těžšími tématy dokáže bravurně poradit. Tentokrát vsadilo na nebezpečí terorismu.

Seriál The Looming Tower vychází ze stejnojmenné knižní předlohy Lawrence Wrighta, The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11, která v zahraničí vyšla roku 2006 a pojednává o stoupající hrozbě Usámy Bin Ládina a Al-Kajdy v pozdních devadesátých letech a o tom, jak soupeření mezi FBI a CIA v této době neúmyslně nastavilo cestu pro tragédii z 11. září.

Podíváme se na osud I-49 Squad v New Yorku a stanici Alec ve Washingtonu, DC, protiteroristické divize FBI a CIA, které cestují po světě a bojují za vlastnictví informací a taky za stejný cíl – snaží se zabránit hrozícímu útoku na americkou půdu.

Seriál má premiéru stanovenu na 28. února a v hlavních rolích uvidíme Tahara Rahima jako Aliho Soufana, Jeffa Danielse jako Johna O’Neilla, Petera Sarsgaarda jako Martina Schmidta, Wrenn Schmidt jako Diane Priest, Michaela Stuhlbarga jako Richarda Clarkea, Billa Campa jako Roberta Chesneyho, Sullivana Jonese jako Floyda Benneta, Virginii Kull jako Kathy Shaughnessy a Louise Cancelmiho jako Vince Stuarta. Mělo by se jednat o limitovanou sérii s deseti epizodami, která byla natáčena na několika místech světa.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, Hulu.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge