Elton John připravuje pro Lvího krále novou píseň

Filmy Knihy Novinky

O tom, že se chystá nová „hraná“ verze Lvího krále, jsme vás už před časem informovali. I o tom, jaké má obsazení, teď tu máme jedno překvapení.

Lví král je z části založen na Hamletovi a částečně na rodinné legendě Osirise ze starověké egyptské mytologie, kdy je král (Mufasa/Osiris) zabit žárlivým bratrem (Scar/Seth) a právoplatný dědic (Simba/Horus) je poslán jako chlapec do exilu. Zavražděný král navštíví jako duch svého syna a předá mu své rady. Když dědic dospěje, vrátí se, aby pomstil otcovu smrt. Disney s filmem přišel v roce 1994 a rázem se z něj stal trhák, který je také nejprodávanějším animovaným filmem.

K původnímu filmu složil Elton John psíně společně s Time Ricem a tento rok oznámil, že se k filmu opět vrátí. Měly by zaznít staré známé písně, ale také se dočkáme nových. Jedné z nich by se pěvecky mohla ujmout přímo Beyoncé. Vypadá to, že by mělo jít o titulní píseň nové adaptace a ty bývají vždycky vydány i samostatně jako singly dřív, než jde vůbec film do kin.

Nový Lví král dorazí do českých kin 18. července a uvidíme v něm Donalda Glovera jako Simbu, Beyoncé Knowles-Carter jako Nalu, Jamese Earla Jonese jako Mufasu, Chiwetel Ejiofor jako Scara a Alfre Woodard jako Sarabi.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge