The Magicians jsou konečně zase zpátky

Knihy Novinky Seriály

Desátého ledna se vrátil seriál  The Magicians (v češtině V zajetí kouzel) se svou třetí řadou a i tentokrát nás má rozhodně čím překvapit.

The Magicians vypráví příběh brilantního doktoranda Quentina Coldwatera, který je přijat na vysokou školu Brakebills College for Magical Pedagogy. Jde o tajnou newyorskou univerzitu, která se specializuje na magii. Spolu se svými dvacetiletými přáteli Quentin brzy objeví, že magický svět fantasy, o kterém četl jako malý v knížkách, je velmi skutečný… a pro lidstvo představuje obrovské nebezpečí.

https://youtu.be/3gFkz0ad6BE

Jakz konce druhé série již víme, magie je pryč a brakebillští studenti se v třetíí sezóně pokouší přijít na způsob, jakým by to mohli napravit. Skupinka mágů se vydá na širé moře na kouzelné lodi Muntjac, a tím pádem se nám dost možná naskytne pohled i na jiné kouty Filorie než ty, které jsme znali doposud. Dle knižní předlohy je Muntjac obchodní loď přizpůsobená k vysokým rychlostem, kterou Quentin nalezl zchátralou na pláži. Po tom, co ji nařídil opravit, se na ní vydal na dlouhou plavbu napříč Filorií. Sama loď je v podstatě živoucí bytostí, umí se měnit a přizpůsobovat svému kapitánovi.

Zdroj informací a obrázků: SyFy.com, EW.com, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge