Se třetí řadou Letopisů rodiny Shannara to vypadá zle

Knihy Novinky Seriály

Ačkoliv druhá série sončila na televizi Spike teprve nedávno, pokračování se možná nedočkáme.

První řady podle knižní série Terryho Brookse jsme se původně dočkali na MTV. Seriál sice byl velkým překvapením s poměrně kvalitní výpravou, ale pro stanici to nejspíš nebylo to pravé ořechové a raději přenechala seriál TV Spike. Ta jej sice v listopadu s velkou pompou uvedla, ale sledovanost od prvního dílu postupně klesala, proto se televize rozhodla pouště rovnou dva díly týdně místo jednoho.

Jelikož Spike přechází pod Paramount Network, nehodlá v třetí sérii pokračovat, proto se producenti seriálu rozhodli hledat jinde. Nebude to ale plně lehký úkol, jelikož je natáčení poměrně nákladné. Seriál obsahuje velký počet speciálních efektů a také je mimo jiné natáčen na Novém Zélandu.

Ve hře ovšem může být i streamovací služba Netflix, na níž se minimálně na první sezónu můžete podívat. Nebylo by to poprvé, kdy se Netflix rozhodl převzít seriál, ale těžko říct, jestli to udělá i tentokrát.

Letopisy rodu Shannara se sice v druhé řadě sledovaností nevyrovnali té první, obě byly ovšem velice dobře hodnoceny. Může se tak stát, že by se seriálu mohl chopit i Amazon. Ten ale nedávno zaplatil nemalé peníze za licenci pro vlastní fantasy seriál (nebo seriály) ze světa Pána prstenů.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Deadline.com, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge