První trailer k filmu Den co den

Filmy Knihy Novinky

Ani letos nebude nouze o filmové adaptace oblíbených young adult knih. Už na jaře se dočkáme premiéry filmu Den co den, který je samozřejmě natočen podle stejnojmenné knihy Davida Levithana

Představte si, že se každé ráno probudíte v těle někoho jiného. Každý váš „hostitel“ je ve stejném věku jako ten předchozí a nikdy se nepřesunete moc daleko. Každé ráno je z vás někdo jiný a vy se snažíte jeho den prožít tak, aby si nikdo nevšiml, že je s vámi něco špatně. Vlastně stačí se mu neplést do života. Jenže co když se jednoho dne zamilujete do něčí přítelkyně? Existuje vůbec způsob, jak s někým být opravdu den co den?

Z našich předchozích článků už víte, že v hlavní roli Rhiannon uvidíme herečku Angourie Rice, jejího přítele Justina si zahraje Justice Smith, sestru Rhiannon, Jolene, hraje Debby Ryan, v roli Alexandera se představí Owen Teague. Mezi další teenagery, do nichž se „A“ převtělí, patří Lucas Jade Zumann, Katie Douglas, Jacob Batalon, Colin Ford a spousta, spousta dalších. Jen si pusťte oficiální trailer:

Knihu Davida Levithana vydalo v češtině nakladatelství CooBoo už v roce 2013. Film Den co den dorazí do českých kin už 5. dubna 2018, do těch slovenských pak o týden později.

Zdroje informací a obrázků: ForumFilm.cz, CooBoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge