První ochutnávka seriálu Čas čarodějnic

Knihy Novinky Seriály

Natáčení seriálu A Discovery of Witches (Čas čarodějnic) podle knih Deborah Harkness začalo už v září loňského roku a my už vám tak můžeme ukázat první ochutnávku.

Co se stane, když se do sebe zamilují čarodějka a upír? Profesorka historie a utajená čarodějka Diana Bishop a genetik a upír Matthew Clairmont zjišťují, že jsou svedeni dohromady úsilím o odhalení pravdy, která se skrývá za zvláštním rukopisem nalezeným v Bodleyově knihovně na Oxfordské univerzitě.

V hlavních rolích se představí Teresa Palmer jako Diana Bishop, Matthewem Clairmontem bude Matthew Goode, Dianinu tetu Sarah ztvární Alex Kingston, její přítelkyní Emily pak bude Valerie PettifordLouise Brealey si zahraje čarodějku Gillian ChamberlainovouOwen Teale zvární roli Petera Knoxe, čaroděje a okultního experta, Aiysha Hart bude Matthewova kolegyně, doktorka Miriam Shephardová, Lindsey Duncan pak Matthewova upíří matka Ysabeau.

Seriál natáčí produkční společnost Bad Wolf a ve Velké Británii poběží na kanálu Sky One. Datum premiéry zatím televize nezveřejnila, ale seriál by měla do vysílání nasadit ještě letos. Krátká ukázka pochází z videa představujícího nové původní seriály stanice, ale brzo bychom se snad mohli dočkat i delšího traileru.

Líbí se vám představitelé Diany a Matthewa? Nebo jste si je představovali jinak?

Zdroje informací a obrázků: ew.com, spoilertv.com

1 thought on “První ochutnávka seriálu Čas čarodějnic

  1. Presne takhle jsem si je oba predstavovala, trochu me zklamal vyber Gillian – ale v sherlockovi byla dobra – tak treba prekvapi. Uz by mohli zveřejnit termin, nemuzu se dockat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge