Připravte se na třetí sezónu Shadowhunters

Knihy Novinky Seriály

Loni jsme vás informovali o prodloužení seriálu vycházejícího z knižní série Cassandry Clare, dneska tu pro vás máme také ukázku toho, co nás čeká.

Shadowhunters (Lovci stínů) vypráví příběh mladé dívky jménem Clary Fray v den svých narozenin zjistí, že není obyčejná. Pochází totiž z dlouhé rodové linie Lovců stínu, napůl andělů a napůl lidí, kteří loví démony.

Když unesou její matku Joselyn, svět, který jí byl doposud skrytý, se jí odhalí v plné síle, včetně záhadného Lovce stínů Jace. Teď, když žije po boku víl, čarodějů, upírů a vlkodlaků, se vydá na cestu sebepoznání…

Seriál vtrhl na televizní stanici Freeform už před dvěma lety s třinácti epizodami, o rok později následovala řada druhá. Ačkoliv se první sezóna nedočkala extra pochvalných ovací, druhá na tom byla o poznání lépe.

Proto není divu, že si tvůrci na té třetí dali záležet a premiéru posunuli až na 20. března, přestože předchozí série měly své premiéry vždy už v lednu.

Zatím byly publikovány tři fotky a dva trailery, na fotkách vidíme Magnuse Banea (Harry Shum Jr.) a jeho nového rivala Lorenza Reye (Hamilton‘s Javier Munoz). Potom byla uveřejněna také fotka Clary (Katherine McNamara) a Jace (Dominic Sherwood) při konverzaci. Trailery toho ovšem slibují hodně, tak uvidíme, jaká očekávání nakonec vyplní.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Hypable.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge