Padesát odstínů svobody má další trailer, plakát i úvodní song

Filmy Knihy Novinky

Valentýn se pomalými krůčky blíží, proto není divu, že se tvůrci rozhodli ještě více navnadit diváky do kina.

Fenomén Padesát odstínů vstupuje do třetí, závěrečné fáze. Anasasia Steele a Christian Grey se dobrovolně zřekli své svobody a před svatebními svědky řekli rozhodné „Ano“. Žít šťastně až do smrti jim ale nebude dopřáno.

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Jonhson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit.

Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů.

Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory.

Filmu se v českých kinech dočkáme už 8. února, v USA je pak premiéra stanovena na 9. února. Kromě toho se také objevil úvodní song k filmu, For You od Liama Paynea a aRity Ory, která ve filmech také hraje a to Christianovu sestru.

Zdroj informací a obrázků: MovieZone.cz, CinemArt.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge