Leden s filmovou sérií Drahokamy na MAX

Filmy Knihy Novinky

I taky by se dalo nazvat lednové filmové pokoukání, které nám nabídne Prima MAX.

Už 6. ledna se totiž budete moci podívat na první filmové zpracování oblíbené knižní série Kerstin Gier, Drahokamy. Na Prima MAX budou totiž už tuto sobotu dávat od 20:00 Rudou jako rubín. A to není všechno, o týden později uvidíme Modrou jako safír a o další týden později Zelenou jako smaragd. Ačkoliv jsme se filmů v českých kinech nedočkali a ani na DVD se neobjevily, teď se jich konečně dočkáme alespoň v televizi.

O čem vypráví Rudá jako rubín? Gwendolyn Shepherdová je normální šestnáctiletá dívka, pocházející z rodiny opředené mnoha tajemstvími. Ta se týkají zvláštního genu, který je vždy předáván někomu v rodině a který umožňuje cestovat v čase. Nikdo nepochybuje, že byl gen předán její sestřenici Charlotte.

Když se však Gwen náhle ocitne v Londýně na konci 19. století, ví, že právě ona je tou vyvolenou. Stojí před ní ovšem úkol. Aby objasnila největší tajemství své rodinné historie, naváže přátelství s Charlottiným arogantním přítelem Gideonem z Villiersu. Přitom zjistí, že by se člověk neměl zamilovat do někoho v jiné době. To je to pak opravdu složité!

Zdroj informací a obrázků: CSFd.cz, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge