První trailer k filmu Alita: Bojový anděl je tady

Filmy Komiksy

O chystané filmové adaptaci mangy Alita: Battle Angel s Rosou Salazar už od nás víte. Přestože se do kin dostane až v červenci příštího roku, tak se už teď můžeme podívat na první trailer. 

V daleké budoucnosti 26. století je lidská společnost na vrcholu technologických možností, které si dnes ani neumíme představit. 300 let po společenském kolapsu a velké válce není nijak neobvyklé být kyborgem. Lidé jsou modifikováni, vylepšováni podle potřeby.

V této době chirurg kyborgů Dr. Ido nalezne na robotickém vrakovišti neznámého kyborga, který vypadá jako čtrnáctiletá dívka. Nemůže si vzpomenout kdo je nebo odkud pochází. Nezná svůj úděl. Avšak brzo zjístí, že jejím údělem je bojovat a zabíjet. Je to anděl smrti, který jediný dokáže bojovat proti nepřátelskému městu Tiphares.

Rosu Salazar jde s těma obrovskýma očima jen těžko poznat. Kromě ní jste si však určitě všimli Christopha Waltze, Jennifer Connelly či Mahershaly Aliho, dále se představí také Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Keenan Johnson nebo Jorge Lendeborg Jr.

V českých i slovenských kinech se Alita: Bojový anděl objeví 19. července 2018 a to v distribuci společnosti CinemArt.

Zdroje informací a obrázků: IMDb.com, CSFD.cz, ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge