Známe oficiální název druhého dílu Fantastických zvířat… a taky něco víc

Filmy Knihy Novinky

Není to tak dávno, co se začaly objevovat první střípky z pokračování Fantastických zvířat, o všech jsme vás informovali. Ani tentokrát to nebude jinak, ovšem teď uvidíte něco daleko zajímavějšího.

Jak už samotný obrázek u článku napovídá, název zní Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald a dočkáme se jej 16. listopadu 2018. Kromě toho WB vypustilo ven také první oficiální fotografii (pravou kouzelnickou):

Pokud jste nepoznali všechny na fotografii, jde o milovaného Albuse Brumbála; navrátivšího se Credence; Maledictus, kterou krevní kletba nutí měnit se do monstra; Letu Lestrange, dřívější blízkou přítelkyni Mloka, ale nyní jde o snoubenku jeho bratra; Mlokova staršího bratra Theseuse, oslavovaného hrdinu a hlavu oddělení Bystrozorů na britském Ministerstvu kouzel; Tinu Goldstein, která se vrátila zpátky na místo Bystrozorky pro MACUSu; Mlok Scamander, jenž se od vydání své příručky Fantastických zvířat stal poměrně známou osobností; jediný nemág Jacob Kowalski; Queenie Goldstein, co dokáže číst myšlenky a temný čaroděj Gellert Grindewald.

Studio navíc uveřejnilo také fotku dvou hůlek:

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge