Všechny prachy světa čekají přetáčky

Filmy Knihy Novinky

Naposledy jsme vám ukazovali první uveřejněný trailer, plakát i fotografii k adaptaci knihy Johna Perasona, dneska je tu jedna nemilá věc.

Všechny prachy světa vypráví skutečný příběh únosu šestnáctiletého John Paula Gettyho III a zoufalou snahou jeho oddané matky Gail přesvědčit jeho miliárdařského dědečka, aby zaplatil výkupné. Když totiž Getty senior odmítne peníze vydat, situace se daleko zhorší, jelikož se únosci stanou brutálnějšími.

Společnými silami tak musí Gail s Gettyho rádcem přesvědčit Gettyho seniora, aby svůj názor změnil. Bojují totiž nejen s časem, ale i s dokázáním toho, jakou má láska pro peníze cenu nad lidským životem…

Film má sice oficiální premiéru stanovenu na 8. prosince, ale nejspíš se o něco posune. V poslední době se totiž v Hollywoodu rozjela velká série přiznání a obvinění ze sexuálního obtěžování, násilí i znásilnění. Nevyhlo se to ani oblíbenému Kevinu Spaceymu, který byl obviněn z homosexuálních „útoků“ na výrazně mladší herce v průběhu několika let. Spacey se k některým činům přiznal, zároveň vyšel ven se svou homosexualitou, od té chvíle se mu veškeré seriály a filmy jaksi hroutí.

Je to případ i filmu Všechny prachy světa, kdy se režisér Ridley Scott rozhodl, že nevystaví svůj film propadáku a prohlásil, že chce scény, v níž Spacey figuruje, přetočit. Jeho role je ovšem poměrně zásadní, jelikož jde o Gettyho seniora. Spaceyho by měl nahradit už původně zvažovaný Christopher Plummer.

Scott tak dělá poměrně logický krok, který ho ale bude stát posunutí premiéry na 22. prosince. V české distribuci by se film měl dostat do kin 4. ledna, ale může se stát, že i tady se film posune.

Zdroj infromací a obrázků: Hypable.com, Deadline.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge