V pasti času má nový plakát i trailer

Filmy Knihy Novinky

O adaptaci knihy A Wrinkle in Time od Madeleine L’Engle jsme vám už před časem psali. Teď film konečně dostal českého distributora i český název.

Vizionářská režisérka Ava DuVernay uvádí film studia Disney V pasti času, který je epickým dobrodružstvím. Film vezme diváky na cestu napříč časoprostorem a prozkoumá povahu souboje temnoty se světlem a konečného vítězství lásky. Očima dívenky, kterou vedou tři nebeské bytosti, objevíme, že síla vychází z naší individuality a, že nejlepší způsob, jak zvítězit nad strachem, je jít za svým vnitřním světlem.

Meg Murryová je typická středoškolačka, která bojuje s nízkým sebevědomím a která touží zapadnout. Je dcerou světoznámého fyzika, je inteligentní a talentovaná, stejně jako její mladší bratr, Charles Wallace, což si však Meg zatím neuvědomuje. Situaci silně zkomplikuje zmizení pana Murreyho, které Meg sklíčí a její matce zlomí srdce.

Charles Wallace představí Meg a jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které přicestovaly na Zemi, aby našli pana Murreyho. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu. Pomocí skládání času a prostoru jsou přenášeni na světy za hranicemi fantazie, kde musí čelit mocné zlé síle. Na Zemi se Meg vrátí jen tehdy, když se naučí čelit temnotě ve svém nitru a najde sílu potřebnou k poražení temnoty, jež se rychle šíří vesmírem.

Česká premiéra je stanovena na 8. března 2018, ve filmu uvidíme Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Gugu Mbatha-Raw, Michaela Peňu, Storm Reid, Zacha Galifianakise a Chrise Pinea.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, EW.com, CSFd.cz, Falcon.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge