Poslední trailer na (Ne)obyčejného kluka

Filmy Knihy Novinky

O filmové adaptaci knihy Raquel J. Palacio, (Ne)obyčejný kluk (v angličtině Wonder), jsme vám už několikrát psali. Jelikož se ale oficiální premiéra nezadržitelně blíží, přišli tvůrci s poslední lákačkou.

Wonder vypráví příběh chlapce Augusta Pullmana, který se narodil s obličejovou vadou, která mu až do teď bránila k navštěvování běžné základní školy, Auggie se stane tím nejméně pravděpodobným hrdinou, když nastoupí do páté třídy místní školy.

Jak se jeho rodina, noví spolužáci a velká komunita lidí snaží nalézt soucit a přijetí, Auggieho neobyčejná cesta je všechny svede dohromady a on sám dokáže, že nemůžete jen tak zapadnout, když jste se narodili, abyste vynikli.

V hlavní roli uvidíme Jacoba Tremblayho, který vloni zazářil v oscarovém snímku Pokoj. V rolích jeho rodičů pak uvidíme netradiční pár v podobě Julii Roberts a Owena Wilsona. Za režií stojí Stephen Chbosky, kterého můžeme znát například díky filmům Charlieho malá tajemství i Kráska a zvíře. Film má v USA premiéru 17. listopadu, české distribuce se nejspíšě nedočkáme.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge