Gayle Forman chystá novou knihu

Knihy Novinky

Tuto autorku má jiště řada z vás spojenou s knihou i jejím filmovým zpracováním, Zůstaň se mnou. Kromě toho jsme se od ní v češtině dočkali celé řádky knih.

Naposledy to byl kousek Byla jsem tu. Gayle Forman ovšem rozhodně nehodlá usnout na vavřínech a už teď ohlásila novinku. Mělo by jít o young adult knihu, ale tentokrát budou hrdiny rovnou tři dospívající – Freya, Harun a Nathaniel. Všichni tři si už v životě museli projít neuvěřitelnými oběťmi, ztratili ty, na kterých jim záleželo a teď je dohromady svede jedna událost v Central Parku.

Kniha nese název I Have Lost My Way a datum vydání je naplánováno na březen 2018. Autorka na svém Twitteru vydání knihy uvedla docela originálním gifem, v němž vidíme nejen už zmiňovaný název, ale také první větu knihy.

Obálku kniha ještě nemá, ale oficiální anotaci už ano:

První hrdinkou knihy je Freya.

Freya je nadějná zpěvačka, která si teď užívá pořádné slávy. Ve chvíli, kdy ale  najednou přijde o hlas, to vypadá, že přijde o vše, nad čím tak tvrdě dřela.

Druhým hrdinou knihy je Harun.

Harun žije už několik let ve lži a teď mu zbývá poslední den, kdy může konečně přijít s pravdou ven o tom, kdo je a koho vlastně miluje. A měl by to udělat dřív, než se uvrhne do dlouhodobého životního závazku.

Třetím hrdinou knihy je Nathaniel.

Nathaniel akorát dorazil do New Yorku. Je to poprvé, co je pryč z domova a poprvé daleko od svého otce, s kterým už před lety uzavřel ne zrovna bezpečný pakt.

Jde o autorčinu pátou young adult knihu, ale první young adult knihu, kterou v posledních třech letech napsala. Uvidíme, jestli se knihy taky dočkáme v češtině.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, DatabazeKnih.cz, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge