Felicia Day posílí seriál The Magicians

Novinky Seriály

Fantasy seriál The Magicians stanice Syfy ulovil pro svou třetí řadu hodně zajímavou posilu. V poměrně důležité roli se totiž nově představí Felicia Day. 

Nekorunovaná královna geeků Felicia Day je hlavně scénáristka a vlogerka, loni jí u nakladatelství Jota vyšla knížka Jak (ne)být divný na netu. Nejvíce se asi proslavila seriálem The Guild, který sama píše a kde ztvárnila jednu z hlavních postav. The Guild se točí kolem spolku hráčů, kteří celé dny paří online MMORPG hru. Mimo to se objevila ve spoustě známých seriálů jako Lovci duchů (Supernatural), Buffy, přemožitelka upírů, Heuréka: Město divů či Knihovníci.

V seriálu The Magicians si střihne roli Poppy, absolventku z Brakebills. Její práce má co do činění s draky, takže magie možná ze světa zmizela, ale rozhodně se můžeme těšit na nové nadpřirozené bytosti. Více už však spoilerovat nebudeme.

Mimo Felicie se v nové sérii objeví také Dina Meyer. Zahraje si roli Kamenné královny (Stone Queen), která přichází ze vzdálené země ve Filorii, aby Quentinovi a spol. nabídla velice zajímavé spojenectví.

Dina není žádná neznámá tvář, na začátku kariéry hrála například v seriálech Beverly Hills 90210 nebo Přátelé, velkou roli si střihla v dnes už kultovním snímku Hvězdná pěchota.

Kromě nováčků někteří stávající herci také povýšili, takže se budeme dále a mnohem častěji potkávat například s  Eliotovou manželkou Fen (Brittany Curran) nebo Joshem (Trevor Einhorn).

Seriál The Magicians se vrátí začátkem roku 2018.

Zdroje informací a obrázků: Deadline.com, Nerdist.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge