První trailer na November Criminals

Filmy Knihy Novinky

Některé adaptace young adult knih získávají celosvětově velký ohlas, jiné se objeví a brzy zmizí, aniž by o nich někdo věděl. A to je určitě škoda. Proto vám přínášíme info o další zajímavé adaptaci.

Ansela Elgorta známe moc dobře díky filmům jako Hvězdy nám nepřály nebo Divergence, Chloë Grace Moretz zase díky Zůstaň se mnou nebo Páté vlně. A teď je pro změnu uvidíme společně v jiném filmu, November Criminals.

Ten je natočen podle knihy Sama Munsona, která v originále vyšla před sedmi lety. Hlavním hrdinou tohoto snímku je 18letý Addison Schacht, chlapec židovského původu a student střední školy. Studuje ve Washingtonu D.C., ale hlásí se na univerzitu v Chicagu. Jeho život ovšem není tak úplně černobílý.

Prodává drogy svým spolužákům. Má poměrně komplikovaný vztah se svou nejlepší kamarádkou (NE přítelkyní) Digger. A teď si na seznam může přidat další věc: vraždu jeho spolužáka Kevina Broaduse. Po té, co policice zařadí případ mezi gangově orientované a nijak více mu nevěnuje pozornost, rozhodne se Addison vraha vypátrat sám.

Dostane se tak do nekonečné spirály, ze které se nemůže pořádně dostat ven, jeho vztahy s okolím utrpí vážné trhliny a brzy mu dokonce půjde o život. Stojí mu to ale za to všechno?

Ve filmu uvidíme také Tessu Albertson, Catherine Keener a Davida Strathairna. Oficiální premiéra je stanovena na 11. listopadu 2017.

Zdroj informací a obrázků: ThaFandom.net, EW.com, ComingSoon.net, IndieWire.com, IMDb.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge