První trailer k Runaways je tu

Komiksy Novinky Seriály

Před časem jsme vás informovali o tom, že Hulu přichází s dalším zajímavým seriál natočeném na základě marvelovských komiksů, dnes tu konečně máme i první oficiální trailer.

Seriál Runaways vypráví příběh šesti teenagerů, kteří bývali kdysi dobrými přáteli, ale teď se navzájem nemůžou vystát. V okmažiku, kdy ale zjisti, že jejich rodiče pracují pro supertajnou zločineckou skupinu (nebo spíš kult), rozhodnou se spojit své síly a bojovat proti nim. Seriál vychází z komiksů Briana K. Vaughana a Adriana Alphona.

V hlavních rolích uvidíme Gregga Sulkina (Faking It), Rhenzy Felize (Casual), Lyrica Okano (The Affair), Virginiu Gardner (The Goldbergs), Arielu Barer (One Day At A Time reboot) a Allegru Acosta (100 Things To Do Before High School). Scénář napsali Josh Schwartz a Stephanie Savage, kteří stojí za seriálem The O.C a Superdrbna (Gossip Girl).

https://youtu.be/viKjvFyMmgc

První díl seriálu byl vysílán na New Yorském Comic Conu, kde se dočkal pozitivních ohlasů. V USA bude uveden 21. listopadu a první sezóna by měla mít 13 epizod.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, CommingSoon.net, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge