Nový seriál podle Kinga

Knihy Novinky Seriály

Vypadá to, že se Hulu rozhodlo začít šlapat ve vlastní tvorbě na paty Netflixu a po úspěšné první řadě Příběhu služebnice a rozbíhajícím se seriálu Runaways se dočkáme další zajímavé novinky.

Od Kinga už letos právě na Netflixu běžela seriálová podoba Mlhy, která se bohužel nedočkala obnovení pro druhou řadu, kromě toho se objevily filmy TO a Temná věž (z níž nejspíš taky bude seriál). No a aby toho nebylo málo, Hulu příští rok přijde se seriálem Castle Rock.

Castle Rock je nová webová televizní série, na které spolupracovali J.J.Abrams a Stephen King a uvidíme v ní André Hollanda, Billa Skarsgårda, Terryho O’Quinna či Melanie Lynskey. Na scénáři se podíleli Sam Shaw a Dustin Thomason. Seriál by měl mít 10 epizod a uvidíme jej během příštího roku.

Castle Rock je jméno města, v němž se odehrává řada Kingových hororových povídek a je zmíněno i v  několika jeho knihách. Toto fiktivní město leží ve státě Maine v USA. Poprvé se objevilo v románu Mrtvá zóna z roku 1979. Naposledy ho spisovatel použil v románu Doctor Sleep z roku 2013. Podle popisů autora, by se Castle Rock měl nacházet mezi městy Boston a Portland. Další romány, které se odehrávaly v tomto městě jsou Nezbytné věci, Cujo nebo Temná polovina. Uvidíme, kolik z toho se objeví v seriálu.

https://youtu.be/K3U7Z94NHgg

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, ComingSoon.net, Wikipedia.org

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge