Letopisy rodu Shannara opět pokračují

Knihy Novinky Seriály

Před časem jsme vám přinesli informace ohledně druhé série Letopisů rodu Shannara, tentokrát oznamujeme, že seriál už  konečně běží, pokud jste to ještě nezaregistrovali.

Dějově se posouváme o rok dopředu po bouřlivých událostech první řady. Země se ještě stále dává dohromady z útoku Dagda Moir.

Znovuoživení magie vyděsilo obyvatelstvo natolik, že vznikla organizace Crimson, která účelově loví všechny magicky nadané osoby, aby tak ještě více prohloubilo nevraživost mezi jednotlivými rasami.

Wil, který se vzpamatovává ze ztráty Amberle a odloučení od Eretrie, se rozhodl zapudit svou magickou moc a věnovat se raději tradičnímu léčitelství.

Ale když jej od útoku lovců z Crimsonu zachrání záhadná žena jménem Mareth, je nucen vrátit se zpátky do boje.

Seriál začala televize Spike vysílat už 11. října. V souvislosti s druhou řadou jsme se díky nakladatelství Omega dočkali znovuvydání Shannarových elfeínů. Oficiální anotace zní takto:

Tisíce let po zničení věku člověka a vědy vládne světu magie, ale hrozí bezprostřední nebezpečí. Horda zlých démonů přináší na zemi smrt.

Pouze Wil Ohmsford, poslední z rodu Shannary, má sílu ochránit elfí princeznu Amberle a vydat se na nebezpečnou výpravu za záchranu světa, zatímco vůdce démonů se jej snaží za každou cenu zastavit a znemožnit mu vykonat jeho poslání.

Jde o druhý díl série Shannarův meč, první vyšel knižně už loni, uvidíme tedy, jestli se příští rok objeví i třetí díl oblíbené série Terryho Brookse.

Zdroj informací a obrázků: Edna.cz, Hypable.com, DatabazeKnih.cz, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge