Fantastická zvířata mají svého Nicholase Flamela

Filmy Knihy Novinky

Už jsme vám dlouho nepřinesli žádnou novinku ohledně pokračování Fantastických zvířat, proto jich tu teď máme hned několik.

Naposledy jsme vám psali, že se ke starému obsazení přidal Jude Law jako mladý Brumbál a Callum Turner jako Mlokův mladší bratr, Theseus. Nově máme obsazeného také Nicholase Flamela, kterého známe hlavně z vyprávění starého Brumbála v prvním díle série Harry Potter. Brumbál se tehdy o Flamelovi zmínil jako o dlouholetém příteli. Toho si ve filmu zahraje Brontis Jodorowsky.

Mezi další odtajněná herecká jména patří Wolf Roth (Spielman), Victory Yeates (Bunty), Derek Riddell (Torquil Travers), Poppy Corby-Tuech (Rosier), Cornell S John (Arnold Guzman).  Jména Travers a Rosier možná budou čtenářům potterovských knih známá, jelikož patří dvěma Smrtijedům, o nichž se v knize zmiňují. Ve filmu uvidíme nejspíš v malých rolích Jessicu Williams a Fionu Glascott.

David Sakurai si zahraje Kralla, jednoho z Grindewaldových stoupenců. Uvidíme také Zoë Kravitz, kterou jsme v prvním díle viděli jen na Mlokově fotografii, jako Letu Lestrange. Opět se tedy vrátí Eddie Redmayne (Mlok), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein) i Dan Fogler (Jacob Kowalski). V roli prezidentky Seraphiny Picquery byla potvrzena také Carmen Ejog.

Natáčení druhého dílu začalo v červenci, opět se režie ujal David Yates. V druhém díle uvidíme, jak Mlok spojí síly s mladým Brumbálem. Podíváme se tak více do temné Brumbálovy minulosti, kterou sdílel s Grindelwaldem. Toho si opět zahraje Johnny Depp. Grindelwald byl sice na konci jedničky uvězněn, podaří se mu ovšem uniknout. Z Ameriky se tak přesouváme do Londýna a Paříže. Jakou roli v tom ovšem bude hrát Credence, jehož hrál v prvním díle Ezra Miller a pro dvojku se vrátí, zatím není jasné.

Film má plánovanou premiéru na 16. listopadu, u nás bude o dne dříve. Autorka J.K.Rowling zatím z natáčení nasdílela první foto:

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge