Vražda v Orient expresu se blíží

Filmy Knihy

Už na začátku listopadu dorazí do českých kin slavný Orient expres. Tedy přesněji filmová Vražda v Orient expresu podle Agathy Christie. My pro vás máme druhý trailer, nové fotky a další informace. 

 Snímek se v kinech představí 9. listopadu a my jsme vám již přinesli první trailer a velkou spoustu fotek. Nový trailer se točí kolem bohatého Američana Ratchetta (Johnny Depp), který v první upoutávce úplně chyběl. Více prostoru dostal také samotný Hercules Poirot (Kenneth Branagh). Kromě toho je nové video mnohem akčnější a rozhodně slibuje zajímavou podívanou:

Kromě toho se film dočkal i nového plakátu se všemi ústředními postavami:

 

Knihy Agathy Christie u nás vydává tradičně nakladatelství Knižní klub. Případy Hercula Poirota i slečny Marplové vychází v několika různých edicích, takže není překvapením, že se Vražda dočká i filmového vydání. To se na pultech knihkupectví objeví už 11. října.

Další film podle Agathy Christie údajně plánuje natočit Ben Affleck, který by opět ve filmu nejen hrál, ale také ho režíroval. Mělo by jít o divadelní hru Svědek obžaloby (Witness for the Prosecution).

Zdroje informací a obrázků: ComingSoon.net, CinemArt.cz, KnizniKlub.cz, 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge