Série Hudson Valley Alice Clayton vyjde česky

Knihy Novinky

Nejnovější knižní série spisovatelky Alice Clayton se dočkají také české čtenářky. První kniha trilogie Hudson Valley zamíří do knihkupectví už v listopadu. 

Alici Clayton již v češtině vyšly dvě knižní série – Zrzka a Koktejly (Nabíječ a spol.). Sérii Hudson Valley tvoří knihy Nuts, Cream of the Crop a Buns. Nakladatelství Mladá fronta zatím chystá vydání prvního dílu pod názvem Sexy farmář.

Roxie Callahanová pracuje jako soukromá šéfkuchařka pro nejbohatší, nejzákeřnější a kaloriemi nejposedlejší hollywoodské paničky. Když jí jedna menší nehoda se šlehačkou zničí pracně vybudovanou kariéru, ještě ráda se vrátí domů na východní pobřeží, aby na chvíli převzala rodinné bistro.
Poté co jí místní farmář Leo Maxwell přiveze pár krásných bio oříšků, začne Roxie přemýšlet, jestli to léto v domnělém zapadákově přece jen nebude stát za to. Jenže Leo se ne nadarmo angažuje v hnutí Slow Food a na všechno jde radši pěkně pomalu. Na všechno.
Roxie je odhodlaná vrátit se zpět do L.A. Nebo ji snad vábení líně poletujících světlušek a lechtivé farmářské fantazie přinutí zůstat nadobro?

Kniha vyjde v překladu Martiny Vondráčkové během listopadu. Již tradičně bude mít pevnou vazbu, na rozdíl od předchozích knih Alice Clayton však sáhla Mladá fronta po vlastní obálce. Původní obálky jsou úžasné, jenže jsou hodně provázané s dvojsmyslnými anglickými názvy, takže by u českého vydání nejspíš tolik nezapůsobily. Jen tedy doufám, že se další díly nebudou jmenovat „Sexy mlékař“ a „Sexy pekař“.

Zdroje informací a obrázků: goodreads.com, kniha.cz, knihy.cz, simonandschuster.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge