První trailer a fotky k Vražedné léčbě

Filmy Knihy Novinky

Koněčně jsme se po dlouhé době dočkali prvního traileru k třetímu filmovému počinu natočenému na základě knižní série z pera Jamese Dashnera.

Ano, řeč je o Vražedné léčbě, třetím filmu ze série Labyrint. Thomas a hrstka jeho přátel unikli z nástrah Labyrintu. Přežili náročnou pouť Spáleništěm. Mnohokrát si mysleli, že už je konec, že to nemůže být horší. Přesto mají ty nejtěžší chvíle a nejbolestivější rozhodnutí teprve před sebou. Ve světě, který se pod tíhou zákeřné nemoci hroutí před očima, mezi šílenci na straně jedné a nevyzpytatelným ZLOSINem na straně druhé, se musejí poprat o naději. Ale mohou vůbec ještě někomu věřit?

Natáčení třetího filmu bylo bohužel v roce 2016 pozastaveno, protože se při natáčení zranil hlavní představitel, Dylan O’Brien, a musel jít několikatýdenní rehabilitaci. Nově se opět rozběhlo v květnu tohoto roku a jak to tak vypadá, třetího filmu se dočkáme 25. ledna 2018. Kromě O’Briena uvidíme také Thomase Brodie-Sangstera (Newt), Giancarla Esposito (Jorge), Rosu Salazar (Brenda), Kayu Scodelario (Teresa) a Avu Paige (Patricia Clarkson).

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, CSFd.cz, BuzzFeed.com, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge