Nové tváře pro The Hate U Give

Filmy Knihy Novinky

S obsazováním herců do chystané adaptace The Hate U Give se to pořádně rozjelo, proto tu pro vás máme další tváře.

Hlavní hrdinkou příběhu knihy Angie Thomas je šestnáctiletá Starr Carterová, která se pohybuje mezi dvěma odlišnými světy: žije v chudinské čtvrti, ale navštěvuje školu v nóbl čtvrti na předměstí. Křehkou rovnováhu mezi těmito prostředími ale naruší událost, při které se stane svědkem tragické události. Policista zastřelí Khalila, jejího nejlepšího kamaráda z dětství. Neozbrojeného.

Jeho smrt se rázem dostane do titulků celostátních novin. Někteří jej nazývají zlodějem, jiní dokonce drogovým dealerem nebo členem gangu. Lidé pořádají v Khalilově jménu protestace. Někteří policisté a dokonce i drogový král se snaží Starr a její rodinu zastrašit. Všichni chtějí vědět, co se tu noc doopravdy stalo. A jediný živý člověk, který to ví, je Starr. Jenže to, co řekne, by mohlo převrátit vzhůru nohama celou její komunitu a ohrozit její vlastní život.

Kniha by pod českým názvem Vypálená nenávist v srpnu 2018 u nakladatelství Yoli. My se tak zatím můžeme připravovat na film, jehož natáčení se právě rozjíždí, respektive první zkošky proběhly už 12. září v Atlantě.

Novými tvářemi filmu jsou Anthony Mackie (Million Dollar Baby, The Hurt Locker) a Kian Lawley (Before I Fall). Mackie si zahraje místního drogového dealera Kinga a Kian ztvární Chrise, přítele Starr. Scénář k filmu napsaly Tina Mabry a Audrey Wells. Režíovat bude George Tillman Jr. Filmu bychom se mohli dočkat už příští rok, pokud vše půjde dobře.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge