Nové tváře páté řady The 100

Knihy Novinky Seriály

Natáčení páté řady začalo téměř před měsícem, ačkoliv je jeho premiéra plánovaná během mid-season někdy okolo února. Tak se podívejme, co o řadě víme.

Tvůrci na Comic-Conu v San Diegu prozradili několik zajímavých věcí, ale nejdůležitější je ta, že se pousneme skokem v čase o šest let dál, což napověděl už samotný konec čtvrté řady. Tentokrát bychom se měli dočkat třinácti epizod, první by měla nést název Eden. Není jisté, jestli se seriál obnoví i pro šestou sérii kvůli snižování sledovanosti, ale tvůrci zatím počítají s tím, že pátá řada poslední nebude. Minimálně bychom se tak mohli dočkat i té šesté.

Na Comic-Conu jsme se dočkali i jakéhosi sumarizačního videa, které by nás mělo připravit na to, co nás čeká:

Na konci čtvrté řady jsme viděli na Zemi po další apokalypse přistávat vezěňský transport. Vězni pochází z doby před první apokalypsou. Byli v hyper spánku po dobu 100 let. Vrátili se zpět na planetu, kterou ani nepoznali. Jediné, co zde zbylo je zahrada, kde žije Clarke se svou dcerou.

Právě její hlas slyšíme vyprávět příběh prvních čtyř sérií. Původně ovšem šlo o Imogen Tear, tu nám přeobsadili a Madi, dceru Clarke, si zahraje Lola Flanery, kterou jsme mohli vidět v seriálu Shadowhunters.

Kromě toho ž známe jména dvou vězňů z transportu, o nichž tvůrci prohlásili, že budou pro naše oblíbené postavy hrozbou, ale také novou vzpruhou do života, jelikož si jako jediní pamatují ještě starou Zemi před první apokalypsou. Bylo řečeno, že mezi všemi vězni budou nejvíce vyčnívat tři, z čeho jedna by měla být jejich vůdkyně a další by měl představovat romanci pro jednu z našich oblíbených postav. Vypadá to, že řeč byla o Ivaně Milicevic a Jordanu Bolgerovi.

Milicevic známe například z bondovky Casino Royale nebo ze seriálů Chuck, Ošklivka Betty, House nebo nově z Gothamu. V seriálu si zahraje Charmaine Diyoze, neústupnou armádní velitelkou. Bolger ztvární Zekea Shawa, jehož vášeň pro objevování nových věcí a pro vesmír jej dovedla až na palubu lodě letící do slueční soustavy.

Pokud jde o naše postavy v bunkru a postavy na oběžné dráze, za šest let se toho mohlo stát hodně. Uvidíme, co nás tedy čeká.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Edna.cz

1 thought on “Nové tváře páté řady The 100

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge