Zkraťte si čekání na pokračování Grišy čtením Šesti vran

Knihy Novinky

Letos jsme se začátkem roku dočkali prvního dílu série Griša a než se dočkáme dalšího dílu, můžeme se vrhnout na jinou knihu Leigh Bardugo ze stejného universa.

První díl trilogie Griša vyšel v roce 2012 a brzy se stal bestsellerem New York Times a USA Today. Před čtyřmi lety se dokonce mluvilo o filmové adaptaci, ale od té doby se toho moc nového neobjevilo. Možná i proto se autorka rozhodla přijít s další knižní sérií odehrávající se ve stejném světě.

Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, rušném přístavním městě, kde se dá za peníze koupit naprosto cokoliv. Nikdo to neví lépe než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. Neštítí se žádné špinavé práce a dokáže vybruslit z každé situace.

Jednoho dne dostane nabídku, na kterou by kývl jen šílenec. Pohádková odměna však několikanásobně převyšuje všechna nebezpečí, která ze sebevražedné zakázky plynou. Sám to ale nezvládne. Bude potřebovat další pomocníky…

Trestance prahnoucího po pomstě. Zázračného střelce se slabostí pro hazardní hry. Černou ovci z prominentní rodiny na útěku z domova. Špiónku, pohybující se neslyšně jako stín. Dívku, využívající svoji krásu jako smrtící zbraň.

Šest nebezpečných psanců se pokusí o nemožné – vloupat se do Ledového paláce, nejstřeženější pevnosti světa. Kdo z nich přežije? Jaká tajemství vyplavou na povrch? Odvrátí nebezpečí, které hrozí světu?

Kniha v češtině vychází už 7. září a to u nakladatelství Fragment.

Zdroj informací a obrázků: Albatrosmedia.cz, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge