První trailer k druhé řadě Letopisů rodu Shannara

Knihy Novinky Seriály

Začátkem února jsme vás informovali o tom, že začalo natáčení druhé sezóny Letopisů rodu Shannara (v angličtině The Shannara Chronicles), později jsme se dozvěděli, že seriál měnil televizní stanici. A teď tu konečně máme první trailer!

Má to co do činění s tím, že se nezadržitelně blíží premiéra druhé řady, která je plánovaná na středu 11. října. Dějově se však posuneme o rok dopředu po bouřlivých událostech první řady a podle všeho to vypadá, že se země ještě stále dává dohromady z útoku Dagda Moir. Ke starým hrdinům se tak přidá hromada nových, o nichž jsme vás informovali už dříve. Podle traileru to vypadá na zajímavé pokračování.

Znovuoživení magie vyděsilo obyvatelstvo natolik, že vznikla organizace Crimson, která účelově loví všechny magicky nadané osoby, aby tak ještě více prohloubilo nevraživost mezi jednotlivými rasami. Wil, který se vzpamatovává ze ztráty Amberle a odloučení od Eretrie, se rozhodl zapudit svou magickou moc a věnovat se raději tradičnímu léčitelství. Ale když jej od útoku lovců z Crimsonu zachrání záhadná žena jménem Mareth, je nucen vrátit se zpátky do boje.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge