Nový trailer k třetí řadě Cizinky

Knihy Novinky Seriály

V dubnu jsme vám přinesli první trailer k nové sezóně, pak také první oficiální plakát, nedávno jsme mohli vidět také druhý trailer a teď tu máme další ukázku. Seriál se totiž nezadržitelně blíží.

Premiéra třetí série oblíbeného seriálu Cizinka (v originále Outlander) je plánovaná na začátek září, celkově bude mít 13 dílů. V novém traileru uvidíme vývoj celého vztahu mezi Claire a Jamiem, ale také to, co je v budoucnu ještě čeká.

https://youtu.be/yoVXK5hG93U

Dějově navazuje tam, kde skončila ta předchozí: Claire se vrátila skrz kameny zpátky do svého roku 1948. Teď je ovšem těhotná s Jamiem a navíc se ještě musí vyrovnávat s tím, že se opět náhle vrátila stejně jako tehdy náhle zmizela. Musí přijít také na způsob, jak celou situaci vyřešit, stejně tak i její manželství s Frankem.

Jamie se zase musí vyrovnávat s následky velké historické bitvy u Cullodenu a se ztrátou Claire. Jak čas ubíhá, musí se oba vyrovnat se ztrátou toho druhého. Stále doufají, že se jednou znovu uvidí a snaží se, co jim síly stačí, aby se tak opravdu událo.

EDIT: Do galerie byly přidány nové fotografie.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge