Bryce Dallas Howard zrežíruje Sorta Like a Rockstar

Filmy Knihy Novinky

Před rokem jsme vám přinesli hromadnou informaci o tom, že se chystají rovnou tři filmové adaptace knih Matthewa Quicka. Dneska už toho víme minimálně o jedné knize víc.

Sorta Like a Rockstar vypráví příběh Amber Appleton, středoškolačky, co potají bydlí s mámou v autobuse po té, co je mámin přítel vykopl z domu. Je to tentýž autobus, kterým její matka vozívá děti do školy a i když jejich situace není nijak příznivá, dokáže se Amber na svět stále dívat optimisticky.

Snaží se do světa okolo sebe přinést víc světla, i když život s alkoholickou matkou není žádné peříčko a ani její přátelé nemají zrovna lehké životní pořízení.

Když její svět ale otřese tragédie, je postavena před otázku, jestli dokáže stále být tou veselou dívčinou? Zůstane tou samozvanou princeznou optimismu a bude i nadále využítvat svět jako své pódium a sebe jako… rock star?

Původně práva k filmu zakoupilo For Searchlight Pictures, ale nakonec se distribuce studio vzdalo. Scénář napíše Ol Parker, produkci pak mají na starosti Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman a Ellen Goldsmith-Vein.

Podle nejnovějších zpráv to vypadá tak, že se režie ujme Bryce Dallas Howard, kterou můžeme znát především z filmů jako Jurský park, Černobílý svět, Můj karád drak nebo dokonce z Twilight ságy. Bude to sice její celovečerní debut, ale již dříve režírovala pár krátkých kousků. Navíc to určitě bude mít v krvi, jelikož je dcerou režiséra Rona Howarda, který nedávno převzal natáčení filmů o oblíbeném Hanu Solovi ze Star Wars.

Zatím není známo, kdy se produkce ani casting rozběhne, ale Quickova young adult kniha z roku 2010 to má zase o krůček blíž filmovému plátnu.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, CominSoon.net, Variety.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge