Bouře a vzdor už v říjnu

Knihy Novinky

Není to tak dávno, co jsme vám napsali, že si čekání na druhý díl Grišy můžete zkrátit čtením Šesti vran. Jenže teď se ukázalo, že na druhý díl zase tak dlouho čekat nebudeme.

Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.

Temnyj je víc než kdy předtím odhodlaný využít jejích schopností k získání trůnu. Alina nedokáže jeho silné magii sama čelit a tak vyhledá pomoc u divokého a nevyzpytatelného korzára. Jen on se totiž nebojí a je ochoten jí pomoct. Alina se snaží Temnyjovým nástrahám vzdorovat.

Přesto se do nich zaplétá a vzdaluje se od lásky, v níž až doteď hledala své útočiště. Nic není zadarmo, a ona s palčivou naléhavostí cítí, že jestli chce Ravku zachránit, bude si muset vybrat.

Ponechá si svoji výjimečnou moc a zachrání zemi, nebo se jí vzdá, bude poslouchat svoje srdce, a zvolí lásku? Čeká ji divoká bouře, vnitřní boj. Vyjde z něj jako vítěz, nebo jako poražený?

Bouře a vzdoru se v češtině dočkáme díky nakladatelství Fragment už 5. října.

Zdroj informací a obrázků: Albatrosmedia.cz, GoodReads.com

2 thoughts on “Bouře a vzdor už v říjnu

  1. Jupíí, už se těším! :-)) Ten trailer je pěkně mrazivý teda…
    Já jsem četla, že zkrátit si čekání čtením Šesti vran není dobrý nápad. Prý je tam dost spoilerů na to, jak dopadne příběh z Grišy… A já si to nechci pokazit, takže asi s Šesti vranami počkám 🙂

  2. mě by zajímalo kdy bude 3 díl ! Koupím knižku a večer jí mam přečtenou to čekání na další je děsný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge