Seriál Inhumans poběží už od září

Komiksy Novinky Seriály

Marvel to rozjíždí nejen na poli filmovém, ale čím dál tím více se jeho komiksoví hrdinové objevují také v televizích. Nově se můžeme těšit na Inhumans.

Do kin tento měsíc vstupuje nový restart Spidermana, od minulého měsíce kinosály válcuje Wonder Woman od DC Comics, u Netflixu si na Defenders ještě budeme muset počkat, tak se alespoň můžeme navnadit na bandu lidí se super schopnostmi. Jak taky jinak.

Seriál je připravován pro televizní stanici ABC avychází z komiksů vydavatelství Marvel Comics. Inhumans se vyskytují v Marvel Cinematic Universe. Seriál produkují ABC Studios a Marvel Television, jeho finančním partnerem je IMAX Corporation a Scott Buck jako showrunner.

První dvě epizody tak uvidí v USA v IMAXu už 1. září, následně se na ABC uvede dvouhodinovým dílem 29. září. Týmové seskupení Inhumans se poprvé objevilo v roce 1965 v komiksovém sešitu „Fantastic Four #45“. Kromě traileru také máme první oficiální plakát, na němž vidíme hlavní představitele Královské rodiny, která vládne rase Inhumans. Původně se o Inhumans mluvilo jako o filmu, co měl jít do kin v roce 2019, ale místo toho se dočkáme seriálu.

Black Bolt (Anson Mount) vede Královskou rodinu a kvůli svým hlasovým schopnostem (doslova dokáže hlasem zatřást horami) je většinu času zticha, používá ke komunikaci jen znakovou řeč. To se stane můžmostí, jak se jeho mladší bratr Maximus (Iwan Rheon) pokusí udělat rozruch v Královské rodině a převzít velení, stát se králem.

Na plakátu vidíme také manželku Blacka Bolta, Medusu, jejíž schopnost je ovládat své vlasy, které jsou silnější než jakékoliv jiné. Dále v seriálu uvidíme herce Eme Ikwuakor jako Gorgona, Isabelle Cornish jako Crystal, Ken Leung jako Karnak, Ellen Woglom, Sonya Balmores jako Auran a Mike Moh jako Triton.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge