První plakát k třetí řadě Cizinky

Knihy Novinky Seriály

V dubnu jsme vám ukázali první lákavý trailer k třetí sezóně Cizinky společně s prvními fotkami. Dneska tu máme první oficiální plakát a něco navíc.

Původně se tvrdilo, že se prvního dílu série dočkáme už 3. září, ale premiéra byla posunuta až na 10. září. Počet epizod zatím souhlasí, bude jich tedy 13. Dějově by měla kopírovat události třetího dílu knižní série Cizinka, Mořeplavec. Na prvním plakátu vidíme Claire a Jamieho každého na jiné straně stojící kamene, který je přivedl dohromady. Claire se ovšem nachází v roce 1960 a něco a Jamie zůstává v 18. století.

Třetí série navazuje tam, kde skončila ta předchozí: Claire se vrátila skrz kameny zpátky do svého roku 1948. Teď je ovšem těhotná s Jamiem a navíc se ještě musí vyrovnávat s tím, že se opět náhle vrátila stejně jako tehdy náhle zmizela. Musí přijít také na způsob, jak celou situaci vyřešit, stejně tak i její manželství s Frankem.

Jamie se zase musí vyrovnávat s následky velké historické bitvy u Cullodenu a se ztrátou Claire. Jak čas ubíhá, musí se oba vyrovnat se ztrátou toho druhého. Stále doufají, že se jednou znovu uvidí a snaží se, co jim síly stačí, aby se tak opravdu událo.

Vypadá to, že se fanoušci na Comic-Conu brzy dočkají něčeho navíc. Nejen, že by měli daleko více zabrousit do samotné tvorby nové série, ale také se možná dozví něco nového a překvapivého. Tedy alespoň to teď tvůrci slibují. Fanoušci se ovšem můžou těšit, že jen u tří sérií neskončí, protože byl seriál obnoven i na další rok. Kromě toho autorka koncem června vydala v jednom vydání všechny své povídky z universa. Kolekce nese název Seven Stones to Stand or Fall a obsahuje pět již samostatně vydaných povídek a dvě nové.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge