První fotky z Ready Player One

Filmy Knihy Novinky

Sice se filmové adaptace knihy Ernesta Clinea dočkáme až v březnu příštího roku, ale s blížícím se Comic conem v San Diegu se brzy vyrojí další a další lákačky na očekávané filmy. Ready Player One je jedním z nich.

Ready Player One se odehrává v roce 2045, kdy je svět díky energetické a ekonomické krizi velmi chmurným místem k životu. Není divu, že většina lidí utíká před realitou do uměle vytvořeného vesmíru videoherního systému OASIS, kde mohou zapomenout na běžné starosti, vytvořit si novou identitu a jejím prostřednictvím se pak pohybovat po tisícovkách virtuálních planet, pracovat, studovat, bavit se a prožívat své sny.

Režie filmu se ujal Steven Spielberg, za scénářem stojí Zak Penn a Eric Eason. V hlavních rolích uvidíme Tye Sheridana, Olivii Cook, Bena Mendelsohna nebi T.J. Millera. Na první uveřejněné fotce vidíme právě hlavního hrdinu, kterého hraje Sheridan, jak si zrovna užívá část hry v OASIS.

Na dalších fotkách vidíme bližší detaily, které nás zavedou do osmdesátek, což je v OASIS i v knize oblíbené období. Při bližšším kouknutí tak uvidíte Garfielda, obědovou krabičku Star Trek a Garbage Pail Kids.

Filmu bychom se měli dočkat 30. března 2018, u nás by se měl film objevit už o den dřív.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge