Druhý díl Magnuse Chase v češtině už v srpnu

Knihy Novinky

Všihni fanoušci knih Ricka Riordana zbystřete, naše čekání je u konce, neboť se v půlce srpna dočkáme druhého dílu jedné asgardské série.


Ano, řeč je o sérii Magnus Chase a bohové Ásgardu, konkrétně pak o druhém díle s názvem Thorovo kladivo. Druhý díl trilogie inspirované tajemnými Vikingy a severskou mytologií od autora světového bestselleru Percy Jackson by měl vyjít 17. srpna.

Dokážete udržet tajemství? A co hodně velké, vážně, ale vážně tajné a nebezpečné? Tak tady je – ztratilo se Thorovo kladivo! Ta nejmocnější zbraň, které se bojí i obři. Jestli se k nim tohle donese, jejich armády zahájí útok na smrtelníky a pak ovládnou všech devět světů. Pokud Magnus Chase a jeho kamarádi magické kladivo neobjeví a nevrátí, může se stát cokoli. Hrozí dokonce i samotný ragnarök, soudný den!

Jmenuju se Magnus Chase. Loni touhle dobou jsem vybíral popelnice, spal jsem pod mostem, flákal se s kámoši Hearthem a Blitzem, vyhýbal se policajtům a snažil se prostě přežít. A přede dvěma měsíci jsem zničehonic umřel v boji s ohnivým obrem. Probral jsem se v hotelu Valhala jako jeden z Ódinových válečníků einherjů.

Od svého znovuzrození jsem si zvykl na spoustu podivností. Putoval jsem po devíti světech a potkával severské bohy, elfy, trpaslíky a další bandu netvorů, jaké ani neumím pojmenovat. Získal jsem magický meč a s jeho pomocí spolu s kamarády odvrátil ragnarök, soudný den. A myslíte, že mě čekal zasloužený odpočinek? Ani nápad! Sotva jsem našel Meč léta, už abych se vydal pátrat po další kouzelné zbrani, ztraceném Thorově kladivu…

Zdroj informací a obrázků: Albatrosmedia.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge