Aladin má své hlavní představitele

Filmy Knihy Novinky

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o tom, že studio Disney rozjelo hledání hereckých tváří do svého dalšího remakeu a už tu máme vítěze.

Ačkoliv to v minulém týdnu vypadalo všelijak a fanoušci se na prohlášení studia, že nemůžou najít toho pravého Aladina, začali docela bouřit a doporučovali jim minimálně pět oblíbených herců, teď už je všechno jinak.

Will Smith byl finálně potvrzen do role džina, i když to dříve nebylo tak úplně jisté. Jako Aladina uvidíme Menu Massouda, kterého v současné době můžeme vidět v jedné z rolí v seriálu Jack Ryan. Jasmínu si zahraje Naomi Scott, tu jsme nedávno mohli vidět ve filmovém restartu Power Rangers a objevila se také v seriálu Terra Nova.

Massoud vyrostl v Kanadě, ale narodil se v Egyptě. Scott je sice Britka, ale její matka pochází z Indie. Snad se nevraživci uklidní a budou rádi, že tentokrát nedojde k žádnému „pobělování“ postav, které pochází z Blízkého východu. Při hledání těch správných tváří bylo vyzkoušeno na 2000 herců napříč několika zeměmi.

Režie se ujme Guy Ritchie, který bude hledat inspiraci také v Indii a dokonce prý i v Číně. Natáčení se ovšem z července přesunulo až na září, začít by se mělo v Londýně. Ještě nám zbývá obsadit roli hlavního záporáka, Jafara, ale také jeho pomocníka Iaga nebo sultána.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, TheHollywoodReporter.com, EliteDaily.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge