Známe obálku i trailer novinky Dana Browna

Knihy Novinky

Není to tak dávno, co jsme se v kinech dočkali Inferna, a Dan Brown přichází s dalším dobrodružstvím oblíbeného Roberta Langdona.

V šesté knize se Robert vydá do Španělska, aby rozluštil záhadu, která navždy změní pohled na vědu jako takovou. S oblíbeným harvardským profesorem se tak podíváme do Madridu, Barcelony, Seville, nebo Bilbaa.

Langdon se ocitá na přednášce svého bývalého studenta, čtyřicetiletého miliardáře Edmonda Kirsche, který má v plánu odhalit velkolepé tajemství… Takové, co má odhalit dvě z nejpalčivějších otázek lidského života.

Během prezentace Langdonovi dochází, že tohle odhalení bude daleko kontroverznější, než by si představoval. Jenže nebylo by to ono, kdy by se něco nepokazilo. Z předem naplánovaného odpoledne se tak stane čirý chaos, díky němuž hrozí, že tohle odhalení může být ztraceno. Musí z muzea v Bilbau utéct, aby si zachránil život.

Společnost mu ovšem dělá elegantní ředitelka muzea, Ambra Vidal, která s Kirschem na celém projektu pracovala. Vydají  se tak do Barcelony, aby našli tajný klíč který by měl odemknout Kirschovo odhalení. Tentokrát bude Langdon utíkat také před hrozbami španělského královského paláce, které se nezastaví před ničím, jen aby se pravda nedostala ven.

Oficiální vydání Origin je v USA a Kanadě stanoveno na 26. září. Podle autorova domácího nakladatelství Doubleday zavede Origin Langdona na „nebezpečnou křižovatku dvou nejtrvalejších otázek v historii lidstva – a ke klíčovém objevu, které je zodpoví.“ Uvidíme, kdy se kniha ubjeví také u nás.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, LATimes.com, DanBrown.com, Informuji.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge