První fotky z Break My Heart 1000 Times

Filmy Knihy Novinky

Před rokem jsme vám přinesli informaci o adaptaci knihy Daniela Waterse, ve které uvidíme v hlavní roli Bellu Thorne. Dneska pro vás máme první lákačku.

Řeč je o knize Break My Heart 1000 Times, jejíž hlavní hrdinkou je Veronica. Ona a její kamarád Kirk žijí v době, kde neexistuje bariéra mezi světem živých a světem mrtvých. Mrtví si tak našli cestu do světa živých, místo toho aby se posunuli dál.

Veronica s Kirkem se dostanou do situace, z níž není úniku. Musí přijít na to, jak se mrtvým duším daří získávat čím dál tím větší sílu a převahu nad živými.

Navíc se Veronica stane terčem ne zrovna příjemného zájmu učitele na střední škole, který si myslí, že by byla ideální nádobou pro duši jeho mrtvé dcery. Nemůže se totiž srovnat s myšlenkou, že nevidí jejího ducha a tohle by byl skvělý způsob, jak ji dostat zase zpátky.

Bellu Thorne doplnili v hereckém obsazení Dermot Mulroney a Richard Harmon. Mulroneyho známe ze Svatby mého nejlepšího přítele a Harmona ze seriálu The 100.

Mulroney ztvární Augusta Bittnera, učitele, který má k Veronice velice blízko, a Harmon si zahraje Kirka, který bude nejen jejím kamarádem, ale také potenciální romancí. Natáčení začalo v březnu ve Winnipegu v Kanadě a Bella Thorne se svými fanoušky nasdílela prvních pár fotek. Film by se v kinech měl objevit v příštím roce.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Variety.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge