Hra o trůny má nový trailer, plakáty i fotky

Knihy Novinky Seriály

Není to tak dávno, co jsme se dočkali prvního pořádného traileru na novou řadu oblíbeného seriálu, ale jelikož se premiéra blíží, vypustili tvůrci trailer další. A spolu s ním taky plakáty a fotky…

Nebudeme se zbytečně zdržovat a rovnou vám trailer ukážeme:

HBO vypustilo trailer na první letní den, ovšem s hashtagem #WinterIsHere, což je docela vtipné. Konečně se tewdy té seriálové zimy dočkáme. Trailer je doslova napěchovaný akci, vidíme v ní hlavně pořádnou bitvu… anebo je těch bitev vlastně víc?

Kromě toho máme k traileru i stejně ladící charakterové plakáty:

A taky řádku nových fotek:

Posledně jsme psali také o tom, že se uvažuje o dalších seriálech z GoT universa. Původně se mluvilo o čtyřech, ale teď už je jich ve hře rovnou pět. Vyjádřil se k nim samotný George R. R. Martin, který ve svých posledních blogových postech uvedl, že nechce, aby se o seriálech mluvilo jako o spin-offech, ale že jde ve všech případech o prequely.

Se všemi scénáristy na tvorbě prý tu a tam spolupracuje. Jejich společným cílem je dovést k životu alespoň piloty a pak se uvidí, jestli se z některého z nich stane seriál. Uvidíme tedy, jak to všechno dopadne. Zatím se můžeme těšit na sedmou sérii, kterou HBO vypustí ven 16. července.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge