Harry Shum Jr. v adaptaci Crazy Rich Asians

Filmy Knihy Novinky

Jestli vám jméno Harry Shum Jr. nic moc neřekne, určitě se chytnete, když řeknu, že se jedná o představitele oblíbeného Magnuse Banea v seriálu Shadowhunters.

Známe ho také jako Mikea Changa v oblíbeném hudebním seriálu Glee, ale v poslední době láme srdce díky své postavě v Lovcích stínů. Teď se objeví v adaptaci knihy Kevina Kwana, Crazy Rich Asians.

Kniha se stala bestsellerem roku 2013 a dočkala se dalších dvou pokračování – China Rich People (2015) a Rich People Problems (2017). Kwan knihu původně napsal proto, aby Američanům představil více moderní Asii. Prý se docela inspiroval i svým vlastním dětstvím v Singapuru.

Hlavní hrdinka Rachel Chu, profesorka ekonomie, se totiž společně se svým dlouholetým přítelem Nickem Youngem vydádá do Singapuru na svatbu jeho nejlepšího přítele. Teprve tehdy se dozvídá pravdu o tom, že Nick pochází z velice bohaté a vlivné rodiny Malajsie.

Rázem se Rachel dostane do hledáčku všech vdavek chtivých žen, které si na Nicka dělají zálusk, stejně tak bude muset trochu zabojovat s Nickovou matkou, která z možné snachy není zrovna dvakrát nadšená.

V hlavní roli Rachel Chu uvidíme Constance Wu, kterou můžeme znát třeba ze seriálu Huangovi v Americe, Nicka si zahraje ne tak úplně známý Henry Golding. Kromě již zmíněného Harryho Shuma Jr. (zahraje si extpřítele Astrid, jedné z důležitějších postav ve filmu)  ještě uvidíme Gemmu Chan, Michelle Yeoh, Chrise Panga, Sonoyu Mizuno či Ronnyho Chienga. Obsazení tedy bude převážně americko-asijského a singapurského složení.

Režie se ujal Jon M. Chu, jenž má na kontě druhé díly G.I.Joe nebo Podfukářů. Natáčení začalo už v dubnu v Kuala Lumpu a na Singapuru.

První dvě knihy u nás vyšly také v češtině u nakladatelství Omega pod názvy Šíleně bohatí Asiati a Bohatá čínská přítelkyně.

Zdroj informací a obrázků: ScreenRant.com, Hypable.com, Wikipedia.org

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge