Další fotky k Mary Poppins Returns

Filmy Knihy Novinky

Začátkem března jsme vám přinesli vůbec první fotografii z chystaného pokračování oblíbené Mary Poppins a dneska díky Entertainment Weekly máme dávku nových fotek.

Ve filmu Mary Poppins Returns uvidíme v hlavní roli Emily Blunt, ale také další známé i neznámé herecké tváře jako jsou Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer a Julie Walters společně s Colinem Firthem a Meryl Streep. Film nás také seznámí se třemi novými dětmi Banskových, které si zahrají Pixie Davies, Nathanael Saleh a Joel Dawson. Dočkáme se také Dicka Van Dykea a Angely Lansbury.

V příběhu už Michael (Whishaw) i Jane (Mortimer) vyrostli. Michael společně se svými třemi dětmi a jejich hospodyní Ellen (Walters) stále žije na Cherry Tree Lane.

Zatímco se Michael stále vzpamatovává z osobní ztráty, objeví se na scéně stará známá chůva Mary Poppins (Blunt) a společně s optimisticky naladěným pouličním rozsvěčečem lamp Jackem (Miranda) použije své unikátní magické nadání, aby rodině pomohla znovu objevit radost a zázraky, které jim v životě tolik chyběly.

Mary Poppins také dětem ukáže svět plný barev a rozmanitých postav, například svou excentrickou sestřenici Topsy (Streep).

Za produkcí filmu stojí Rob Marshall, John DeLuca a Marc Platt. Mary Poppins Returns by se mělo v kinech objevit 25. prosince 2018.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com, TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge