Seriál The 100 byl obnoven pro pátou sezónu

Knihy Novinky Seriály

Pokud jste ještě o báječném seriálu plném zvratů neslyšeli, máte hodně, co dohánět. Už kvůli tomu, že momentálně běží čtvrtá řada a chystá se další.

The 100 sleduje příběh stovky dospívajících delikventů, kteří se po sto letech, kdy byla Země zničena nukleární válkou, vracejí zpátky na planetu, aby zjistili, jestli se na ní dá přežít. Seriál byl natočen na motivy knižní předlohy Kass Morgan, prvních dvou dílů jsme se dočkali také v češtině u nakladatelství CooBoo.

Pravda, z knih se toho v seriálu objeví pramálo, dočkáme se jen několika postav a základní zápletky, ale i po čtyřech sezónách si stále drží u diváků oblibu. Ačkoliv herci tvrdili, že bude i pátá řada, nic nebylo jisté až do chvíle, kdy vše potvrdilo také vedení televizní stanice The CW.

Samozřejmě se série objeví nejdříve v roce 2018, ale i tak se rozhodně máme na co těšit. Tvůrci slibují, že závěr čtvrté řady bude opět velkolepý a překvapivý. Jestli jste tedy ještě seriál nezaregistrovali, rozhodně se do něj pusťte. Nebudete litovat.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge