Rozběhlo se natáčení posledního dílu Labyrintu

Filmy Knihy Novinky

Už je to nějaký ten pátek, co jsme psali o filmových adaptacíchsérie Labyrint Jamese Dashnera. Prozatím jsme se dočkali prvních dvou dilmů a se třetím to vypadalo, že se kvůli zranění představitele hlavní role odloží na hodně dlouho…

Během večerního předávání cen MTV jsme se mohli podívat na krátkou ukázku z toho, co vypadá jako natáčení třetího dílu, Vražedná léčba. V ní vidíme Dylana O’Briena procházet se po laboratořích ZLOSina a mluvit o tom, jak je vlastně celý film koncipován jako „záchranný“. Kromě toho vidíme známé tváře oblíbených hrdinů a také něco málo z natáčení jednotlivých scén. Opět to vypadá na pěkně akční podívanou.

https://youtu.be/tUmsoE858ds

S natáčením se sice začalo už během března loňského roku, ale kvůli zranění Dylana se muselo odsunout na chvíli, kdy se vyléčí a rehabilituje. Mezitím si ostatní herci rozběhli své další projekty. Katherine McNamara se například upíchla jako Clary v Shadowhunters. Kaya Scodelario se teď objevuje v kinech v posledním díle Pirátů z Karibiku. Sám Dylan O’Brien si odskočil a natočil Amerického zabijáka.

Vražedná léčba pokračuje tam, kde skončily Zkoušky ohněm. Thomas a hrstka jeho přátel unikli z nástrah Labyrintu. Přežili náročnou pouť Spáleništěm. Mnohokrát si mysleli, že už je konec, že to nemůže být horší. Přesto mají ty nejtěžší chvíle a nejbolestivější rozhodnutí teprve před sebou.

Ve světě, který se pod tíhou zákeřné nemoci hroutí před očima, mezi šílenci na straně jedné a nevyzpytatelným ZLOSINem na straně druhé, se musejí poprat o naději. Ale mohou vůbec ještě někomu věřit?

Natáčení filmu se znovurozběhlo v únoru tohoto roku a oficiální premiéra je zatím stanovena na 12. ledna 2018. Doufejme, že se to ještě více neoddálí.

Zatím si můžeme zkrátit čekání čtením druhého prequelu k celé knižní sérii Labyrint. Kód horečky vychází u nakladatelství YOLI 2. června.

Nastal konec světa. Lesy hořely, jezera a řeky vyschly, hladiny oceánů se zvýšily. Pak přišla epidemie, horečka, která zasáhla celou zeměkouli.

Umíraly rodiny, vládlo násilí a člověk zabíjel člověka. Pak přišel ZLOSIN a pokusil se najít odpověď. A objevil dokonalého chlapce. Ten chlapec se jmenoval Thomas a postavil Labyrint.

Existují tajemství. Existují lži. A existují pouta, která by historie nedokázala předpovědět. Toto je příběh toho chlapce, Thomase, a toho, jak vybudoval Labyrint, který mohl jako jediný strhnout. Všechny otázky budou zodpovězeny.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, TheFandom.net, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge