První trailer k (Ne)obyčejnému klukovi je tady

Filmy Knihy Novinky

Na podzim zamíří do kin hvězdně obsazená filmová adaptace knihy (Ne)obyčejný kluk R.J. Palaciové. Kromě představení filmu tu pro vás máme také první trailer.

Hlavním hrdinou (Ne)obyčejného kluka je Augustus Pullman, který se narodil s deformovaným obličejem. Většina lidí se kontaktu s ním vyhýbá a nedokáže se přenést přes jeho vzhled. Auggie teď však má nastoupit poprvé do školy a rovnou do páté třídy. Podaří se mu přimět spolužáky překonat předsudky?

Ve filmu se můžeme těšit na Julii Roberts a Owena Wilsona v roli Auggieho rodičů. Do hlavní role byl obsazen Jacob Tremblay, který vloni zazářil v oscarovém snímku Pokoj. Kromě něj se samozřejmě představí celá řada dětských herců, například Millie Davis, Noah Jupe a Kyle Breitkopf.

Na režisérskou židli usedl Stephen Chbosky, kterého zaručeně znáte jako autora knihy Ten, kdo stojí v koutě. Na adaptaci knihy na scénář se podíleli Jack Thorne a Steve Conrad.

Nevím jak vám, ale mě ten trailer vehnal slzy do očí a zároveň rozesmál. A vážně nechápu, proč jsem ještě nesáhla po knižní předloze.

Ve Spojených státech se snímek dostane do kin 17. listopadu, české datum premiéry zatím nebylo potvrzeno.

Zdroje informací a obrázků: IMDb.com, KnizniKlub.cz, TheFandom.net

1 thought on “První trailer k (Ne)obyčejnému klukovi je tady

  1. Tohle je jedno z nejkrásnějších překvapení tohohle roku. 🙂 Wonder pro mě byla úplně fantastická kniha a doslova jsem ji milovala. Po jejím dočtení jsem měla chuť obejmout svět a film vypadá velice slibně. Auggieho jsem si sice představovala maličko jinak, ale myslím si, že takto je rozhodně krásně vypodoben a i velice věrohodně k předloze. 🙂 Moc se těším 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge