Gaimanovo How to Talk to Girls at Parties na festivalu v Cannes

Filmy Knihy Novinky

Vypadá to, že kromě Stephena Kinga je letos v kurzu tak nějak i Neil Gaiman. Zatímco na televizní stanici Starz právě běží jeho American Gods (Američtí bohové), v Cannes má premiéru film na movity jeho povídky.

How to Talk to Girls at Parties vezme diváky do zvláštního a exotického světa na předměstí Londýna 70. let. Díky kouzlu skupiny Sex Pistols teď chce být punkerem každý teenager, včetně hlavního hrdiny Enna. Když se vetře na párty místní punkové královny Boadicey, objeví zde sen každého kluka – nádherné studentky z ciziny. Když se seznámí se záhadnou Zan, je to láska na první pohled.

Jenže tyhlety holky jsou ve skutečnosti mimozemšťanky, které poslali na Zemi, aby se zde připravily na tajemný rituál. Když je jejich temné tajemství odhaleno, musí se zamilovaný Enn obrátit s žádostí o pomoc na Boadiceu, aby zachránil před jistou smrtí dívku, kterou zbožňuje. Když se punkeři pustí do mimozemšťanů, vesmír už nikdy nebude stejný…

Na adaptaci se začalo pracovat už v roce 2015, na režisérskou stoličku usedl John Cameron Mitchell, který napsal scénář společně s Philippou Goslett. V hlavních rolích uvidíme Elle Fanning, Alexe Sharpa, Nicole Kidman, Ruthu Wilson a Matta Lucase. Na produkci se spolupodílel také sám Neil Gaiman.

https://www.instagram.com/p/BUPBT-Bl0BE/

https://www.instagram.com/p/BUPH_gElx6W/

https://www.instagram.com/p/BUPA7Onl4S_/

Zdroj informací a obrázků: CSFd.cz, Vulture.com, ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge