Daisy Ridley v Ophelii

Filmy Knihy Novinky

Zajímavé filmové nabídky se Daisy Ridley v poslední době nejspíš jen hrnou. Zazářila v restartu Hvězdných válek, letos ji uvidíme v nové verzi Vraždy v Orient Expressu a možná už příští rok v adaptaci knihy z pera Lisy Klein.

Jak už bylo nakousnuto dříve, řeč je o adaptaci knihy Ophelia, která vychází z Shakespearova Hamleta. Ofélie teď bude ovšem v centru dění. Když budoucí královna zaujme mladého prince Hamleta, rozhoří se mezi nimi zakázaná romance.

Jenže blíží se válka a v hradu Elsinore se také už nedá nikomu věřit, proto si Ofélie bude muset vybrat mezi mužem, kterého miluje, a vlastním životem, když je požádána, aby toto tajemství udržela v tajnosti.

Jako královnu uvidíme Naomi Watts, Hamleta si zahraje George MacKay. V dalších rolích uvidíme jako Hamletova strýce Claudia Clivea Owena, Oféliina bratra Laertese ztvární Tom Felton, Horácia si zahraje Devon Terrell.

Režie se ujala Claire McCarthy, za scénářem stojí Semi Chellas. Zatím není známo datum oficiální premiéry, ale díky Entertainment Weekly máme alespoň první fotku:

Zdroj informací a obrázků: EW.com. Amazon.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge